top of page

Aruba Atmosphere: Stadig stort fokus på sikkerhed!


Aruba Atmosphere er ved at være slut for denne gang. Nåede du ikke at deltage på Atmosphere og dermed ikke fik de seneste nyheder, kan vi holde dig opdateret. Ikke overraskende er der fortsat stor fokus på sikkerhed. Især ClearPass og Introspect, som hjælper med at sætte adgangsregler op for brugere og afsløre mistænkelig brugeradfærd (eksempelvis brugere, der er blevet hacket) før det er for sent…

I maj blev Aruba Introspect udråbt som ’Best Threat Detection’ af SC Magazine, fordi de imponerer på ROI ved at anvende machine-learning analytics til at identificerer angreb, der ikke er opfanget af traditionel sikkerhedssystemer.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om hvordan du kan få glæde af Aruba ClearPass og Introspect.

94 views
bottom of page