top of page

Save the date Arrow Aruba Inspiration Day 2019


Den 28. august 2019 afholder vi vores årlige Arrow Aruba Inspiration Day for it-partnere og slutkunder på det skønne konferencested, Rungstedgaard. Vi er ved at sammensætte programmet for dagen og booke de sidste talere. Du kan glæde dig til en dag med Aruba keynote indlæg samt slutkunde case præsentationer.

Vil du med på holdet fra start? Som en del af planlægningen vil vi rigtig gerne involvere vores gode Aruba forhandlere i invitationsprocessen, så vi kan nå bredt ud til slutkunder med budskabet. Vi vil tilbyde dig at tilpasse invitationsmaterialet med jeres eget logo og kontakter – både eDM, PDF, LinkedIn bannere mm.

Interesseret – så skriv dig op her, og vi tager fat i dig, så snart vi er klar med invitationen.


8 views
bottom of page