top of page

Cutting the Cable? Hvor starter du?


Uanset om du har ansvaret for at designe eller re-designe din virksomheds trådløse netværk, så er de første skridt ”på rejsen” nogle af dine vigtigste. Få indsigt i de kriterier, du skal forholde dig til, før du beslutter dig for at købe et trådløst netværk.

Hvornår skal du indsætte en controller i stedet for at fortsætte med at bruge Instant Access Points? Hvilken form for godkendelse skal bruges? Har du virkelig brug for Aruba ClearPass, eller er Active Directory tilstrækkelig til dine virksomhedskunder? Hvordan planlægger du for høj tilgængelighed inden for controllerne? Hvad med IP-subnets for medarbejder- og gæsteadgang?

Disse og mange andre spørgsmål skal besvares, inden du investerer i nyt udstyr. Vi anbefaler, at du skriver alle tænkelige spørgsmål og overvejelser ned på et whiteboard og derefter begynder at besvare dem parallelt med at du arbejder dig gennem designet.

Med dette for øje, så lad os kigge nærmere på nogle designretningslinjer, der kan hjælpe dig med at svare på dine design-spørgsmål.

21 views
bottom of page