top of page

Ny Aruba bog: Opportunity at the edge


I forbindelse med ATM19EMEA lancerede Aruba en ny bog: Opportunity at the edge. Bogen er skrevet med udgangspunkt i en analyse foretaget af Fast Future og ser på de ændringer, udfordringer og transformationer, der ligger fremad i de næste fem år for virksomhedsledere og deres it-teams. Resultaterne fremhæver det store forretningsmæssige potentiale for virksomheder, der udnytter edge teknologier, hvis de virksomheder er villige og i stand til at gennemføre de betydelige organisatoriske ændringer, der er nødvendige.

Bogen hævder også, at virksomheder skal acceptere grundlæggende forandringer for at realisere disse muligheder samt engagere sig i strategisk, strukturel og ledelsesmæssig transformation. Morten Illum fra Aruba har i en artikel på LinkedIn skrevet en interessant artikel med udgangspunkt i bogen, hvor han bla. fremhæver key findings. Læs artiklen her >

#Opportunityattheedge

5 views
bottom of page