top of page

Aruba nyheder til den intelligente edge


Under HPE Discover 2019 i Las Vegas kom der mange spændende nyheder og en stor del drejede sig om nye tiltag fra Aruba Networks. Aruba Networks innoverer mulighederne med IoT og tilfører endnu flere dybdegående og brugbare dataanalyser samt sikrer netværket helt ud til kanten. Du kan læse med her for at få det hurtige overblik over nyhederne.

Aruba Central – ny og forbedret De markante forbedringer til Aruba Central giver mulighed for AI-drevne netværksanalyser, forbedret sikkerhed og brugerfokuseret sikkerhed til både kablet, trådløse og WAN-infrastrukturer. De væsentligste forbedringer er:

  • Avancerede AI-drevne analysefunktioner baseret på Aruba NetInsight og User Experience Insight, der giver prædiktive meldinger omkring infrastrukturen, så problemer løses hurtigere.

  • SD-Branch i Aruba Central har forbedret remote office administration og orkestreringsmuligheder. Aruba Virtual Gateways er nu tilgængelig til AWS, og Azure giver ikke kun en økonomisk gevinst men giver også mere synlighed til forretningskritiske SaaS applikationer såsom Microsoft Office og Salesforce.

  • Aruba ClearPass Device Insight i Aruba Central giver nu synlighed over og optimerer sikkerheden på IoT enheder. IoT enhederne findes automatisk på netværket og har machine learning baseret identifikation. Hvis man bruger den nye funktion sammen med Aruba Clearpass Policy, kan politikkerne automatiseres ned til den enkelte enhed og bruger.

  • Nye workflows til netværksadministration er integreret i Aruba central

Forbedringerne til Aruba Central 2.5 er tilgængelige fra juli 2019.

Edge-til-Cloud løsninger

Ved industrielle implementeringer af IoT i kanten af netværket, har det historisk set været en kompleks affære. De hårdføre miljøer med fx temperatursvingninger, regn, sne og slud sammen med ustabile netværksforbindelser har gjort denne type af projekter langsomme og dyre. For at simplificere industrielle implementeringer har Aruba Networks lanceret en nøglefærdig edge-til-cloud løsning i samarbejde med førende partnere:

  • Integration af ABB Ability ™ Smart Sensorteknologi med Aruba Access points er designet til at levere en skalerbar og high performance trådløs forbindelse til OT-udstyr såsom motorer og pumper. Det giver industrien mulighed for at indsamle værdifuld data og få indsigt i deres udstyr og proaktivt overvåge både tilstand og performance på disse og dermed undgå nedetid i produktionen.

  • Secure Edge Data Center, udviklet i samarbejde med ABB, HPE, Microsoft og Rittal, er den første Edge platform til Microsoft Azure Stack, som giver mulighed for real-time anbefalinger og handlinger til industrielle miljøer.

  • HPE Edgeline IoT Quick Connect simplificerer samarbejdet med OT og IT og hjælper kunderne med at monitorerer og kontrollere OT-udstyr såsom maskiner og motorer i real-time.

  • Fast Start Condition Monitoring gør det muligt at oprette en overvågning indenfor 90 dage for at hjælpe med performance og tilgængelighed til OT-udstyr. Monitoreringen er målrettet til kunder, der ønsker at komme hurtigt i gang med monitorering af OT-udstyr.

Investering i partner- og kundeuddannelse Det nyoprettede Intelligent Edge og IoT CoE & Lab giver viden og kompetencer til HPEs partnere og kunder for at accelerere Intelligent Edge adoption. Det vil ligeledes guide partneraktiviteter indenfor følgende områder:

  • Viden og træning til HPEs Channel Partnere med formålet at accelerere adoptionen af Intelligent Edge med det nye program Channel to Edge Institute (CEI). Programmet hjælper HPEs channel partnere med at få de nødvendige kompetencer til effektivt at guide, sælge, implementere og administrere Intelligente Edge-løsninger for deres kunder.

  • Research programmer til at opnå en hurtig kommercialisering af Intelligent Edge-teknologier, der simplificerer edge-til-cloud administration og forbedrer OT – IT samarbejdet til at finde nye use-cases.

41 views
bottom of page