top of page

Invitation Arrow Aruba Inspiration Day 2019 | 28. august | Rungstedgaard


Den 28. august 2019 afholder vi årets Arrow Aruba Inspiration Day i skønne omgivelser på Rungstedgaard, og vi vil glæde os til at byde slutkunder og it-partnere velkommen.

Omdrejningspunktet for dette års inspirationsdag er danske kundecases, bla. Københavns Kommune og EFIF, som har valgt Aruba til at hjælpe med at løse forskellige typer af udfordringer i deres it-infrastruktur, samt hvordan dette har bidraget positivt til deres forretning.

Vi giver dig selvfølgelig også indblik i de seneste nyheder indenfor Arubas Experience First Platform produktportefølje, herunder hvordan Aruba kan hjælpe din virksomhed med at vækste jeres forretning med next generation wireless, wired, cloud, AI, security og location innovations.

Dagen skydes i gang i med et keynote indlæg leveret at Dobias van Ingen, EMEA SE Director & CTO for Aruba. Her kan du glæde dig til en inspirerende præsentation af Aruba’s Experience Edge vision, de trends vi ser i markedet, samt hvordan Aruba platformen kan skabe en bedre brugeroplevelse og en større værdi for din virksomhed.

54 views
bottom of page