top of page

Invitation til Aruba CX partner webinarer


Aruba har planlagt en række partner webinarer, som er henvendt til hhv. salg og presale samt tekniske profiler. Hvis jeres virksomhed ønsker at være først med budskaberne omkring de nye Aruba switche, så anbefaler vi, at du og dine relevante kollegaer afsætter tid af til at deltage på de enkelte webinarer, og dermed kommer i dybden med både de gode salgsbudskaber, men også får en god teknisk forståelse med særlig fokus på AOS-CX.

Afslut træningen med Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker Vi er godt klar over, at det er mange timer, som du skal bruge på webinar-træningen, men vi er sikre på, at det betaler sig, når du skal ud til kunderne og rådgive og supportere dem.

Vi vil derfor belønne dig for din indsats ved at invitere dig og din familie en tur i biografen for at se den nye Star Wars film: Episode IX – The Rise of Skywalker, som er i biograferne fra den 18. december.

Du får i alt 4 biografbilletter, når du har deltaget på 3 ud af de 5 webinarer. Du skal sende dokumentation på at du har deltaget til Camilla Hove Toft på camilla.hove@arrow.com

En ny generation af access-switche

Den 22. oktober præsenterede Aruba en helt ny generation af acces-switche. CX-serien, der sætter nye standarder for software og netværk, og omfatter nu Aruba CX 6300 med fast konfiguration og Aruba CX 6400, som er en modulær chassis-baseret switch til brug i access- og distributionslaget samt i coren. Dertil kommer den seneste udvikling af Aruba OS-CX operativsystemet, der giver netværksoperatøren en enkel end-to-end platform af switche.

Aruba er med denne lancering den første leverandør, der tilbyder en platform af switche, med et og samme moderne netværksoperativsystem – lige fra kanten af virksomhedens netværk til coren i datacentret. Platformen, som er cloud-native, er samtidig optimeret med Aruba Network Analytics Engine (NAE), der udnytter indbygget analytics og automatisering til at simplificere håndteringen, optimere fejlfinding og udbedre typiske netværksproblemer.

Den nye portefølje af switche bygger på succesen fra CX 8400-serien og på det moderne operativsystem AOS-CX. Porteføljen inkluderer nøgleelementerne i en moderne netværksstruktur – få en kort beskrivelse af disse her>

Se video: Switch Forward with the Aruba CX Switching Portfolio

Brug 2.22 minutter på at se ny Aruba video der giver en rigtig god introduktion til Aruba CX switch porteføljen. Benyt den i din egen dialog med kunderne for at kick-starte snakken. Se video>


50 views
bottom of page