top of page

Hvilke forbedringer kommer med Aruba Central 2.5


Aruba Central er HPE’s cloudbaserede platform, som giver en samlet og simplificeret administration af hele netværksporteføljen. Uanset om det drejer sig om access points, switche eller SD-WAN-gateways, er det muligt at administrere alt via Aruba Central.

Aruba Central blev først lanceret i 2013, og målet var at give netværksadministratorer mulighed for at administrere Wi-Fi på deres fjernkontorer, uden at der var behov for tekniske kompetencer på kontoret.

Brugeroplevelsen er i fokus og bliver kontinuerligt forbedret og tilpasset. Mange virksomheder har stadig en masse ældre teknologi i datacenteret, som gør det svært at gennemføre en egentlig cloud-strategi. Derfor har Aruba fra starten valgt en softwaredefineret tilgang, som gør dem mere smidige og i stand til at drive virksomheden mere innovativt.

1. februar 2020 blev Aruba Central 2.5 lanceret, og mange i Aruba Airheads Community har set frem til denne annoncering.

Aruba Central forbedringer - direkte implementeret

Aruba Central er under kontinuerlig udvikling og leverer flere funktionaliteter, features, forbedringer og services til netværksinfrastrukturen.

For nyligt blev følgende vigtige forbedringer annonceret:

  • Et re-designet interface og navigation for at optimere brugeroplevelsen

  • Udvidede workflows til at effektivisere og simplificere flere aktiviteter såsom onboarding, SSID-oprettelse og rapportering

  • Avanceret AI-baseret fejlfinding af workflows og værktøjer til hurtigere at isolere og løse netværks-, enheds- og klientproblemer.

Det bedste af det hele er, at alle forbedringer er automatisk implementeret – det er styrken ved cloud-applikationer!

Aruba en del af HPE GreenLake

Aruba er nu også blevet en del af HPE GreenLake, som giver en unik mulighed for forbrugsorienterede strategier og bedre planlægning af it-projekter. Et af de områder, som HPE og Aruba fokuserer på sammen, er at styrke IoT / edge-markedet på en måde, som differentierer sig fra andre producenter på området.


27 views
bottom of page