top of page

Invitation til Aruba & Arrow inspirationsseminar & brunch 18 & 19. marts 2020


Arrow & Aruba inspirationsseminar & brunch

Aruba har utroligt mange spændende budskaber og produkter i deres portefølje, som vi rigtig gerne vil præsentere dig for og inspirere dig til at kigge nærmere på som en del af din go-to-market offerings.

Derfor har vi planlagt en række Aruba inspirationsseminarer i 2020 i både Århus og København, hvor vi har valgt to produkter ud til hvert seminar, som vi vil gå i dybden med ud fra en salgsorienteret tilgang. Januar seminaret er for længst afholdt, så nu er det tid til at tilmelde sig det næste seminar.

Sæt kryds i kalenderen den 18. marts (Viby) eller 19. marts (Allerød) fra kl. 8.30-11.00. På dette seminar kan du se frem til en agenda med fokus på Aruba User Experience Insight samt Aruba ClearPass med Device Insight.

Seminar agenda

08.30-09.00: Morgenmad

09.00-09.10: Velkommen og kort oplæg til dagens agenda

09.10-09.55: Aruba User Experience Insight

v./ Julie Bjørkskov og Allan Højberg, Aruba

Få indsigt i hvordan Aruba User Experience Insight kan give et live overblik og status på dine kunders netværk, applikationer og services. Hør hvordan løsningen med indbyggede sensorer giver mulighed for at analysere applikationer og netværkstjenester fra et slutbrugerperspektiv, samt hvordan den giver et unikt overblik over installationen og derved kan forbedre brugeroplevelsen, optimere IT effektiviteten og reducere omkostningerne. Sidst men ikke mindst viser vi hvordan den giver en proaktiv overvågning og fejlfinding af såvel det trådløse som det trådet netværk, på applikationer og services.

09.55-10.10: Pause

10.10-10.55: Aruba ClearPass med Device Insight

v./ Julie Bjørkskov og Allan Højberg, Aruba

Aruba ClearPass er en platform til adgangskontrol, sikkerhed og styring af både kablede og trådløse netværk. Platformen giver rolle- og enhedsbaseret kontrol og styring ifm. netværksadgang for medarbejdere, underleverandører og gæster på tværs af alle typer netværk. Få indsigt i hvordan du kan implementere og håndhæve alle aspekter af adgangssikring fra én central platform, samt hvordan ClearPass og Device Insight ud fra en automatiseret tilgang hjælper med at få indblik i hvem og hvad, der kobler på netværket. Vi kigger på de mange features og fordele der følger med ClearPass samt giver gode råd til, hvordan du kan gøre det til et aktivt salgsbudskab hos kunderne.

10.55 -11.00: Afrunding & tak for i dag

Tilmelding

Tid og sted

Arrow, Viby, Jens Juuls Vej 42, 18. marts, 8.30-11.00

HPE Aruba, Allerød, Engholm Parkvej, 19. marts, 8.30-11.00

Reserver din kalender i god tid

13. maj (Viby) & 14. maj (Allerød) Agenda fokus: Aruba SD WAN / SD Branch & Aruba User Experience Insights

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os.

Line Hundborg: +45 2333 7031, line.hundborg@hpe.com

Camilla Hove Toft: +45 2819 6062, camilla.hove@arrow.com


46 views
bottom of page