top of page

9 x Lightboarding videoer – En storslået Saga om Aruba Networks

Updated: Aug 24, 2022

Frank Stott fra Aruba Danmark har fundet lyssværdet og den gode historie frem og har indspillet 9 skarpe lightboarding videoer. De 9 lightboarding videoer handler om Arubas portefølje på tværs, og fortæller hvordan Aruba Networks differentierer sig fra andre producenter på markedet. Ved at bruge ca. 20 minutter på at se videoerne, får du et super skarpt pitch, der skærer ind til benet og viser fordele og værdier ved Aruba Networks.


Som enhver anden storslået saga er vi i gang med at bygge Aruba-historien op omkring 9 episoder. Derfor startede vi naturligvis med episode IV-V og VI.


Se Frank Stott tegne og fortælle på lightboarding tavlen- Se afsnittene her:Episode I: Aruba og Wi-Fi – begyndelsenEpisode II: Wi-Fi6 – innovation eller evolution?Episode III: Aruba UXI – Netværket set udefraIV - Aruba Edge Service Platform - ESP introduktion
V - Aruba ESP - Hvad gør ESP?VI - Aruba ESP - Hvordan virker ESP?VII - Aruba ClearPass - For en sikkerheds skyld


VIII - Aruba SD-WANIX - Det moderne datacenter - med Aruba Networks og PensandoOverblik over Aruba porteføljen

Ved at se de 9 lightboarding videoer, får du et godt overblik over Aruba ESP (Edge Services Platform), hele fundamentet for opstarten af Wi-Fi og mange andre punkter, hvorpå Aruba differentierer sig fra andre producenter på markedet.


ESP er branchens første cloud-native platform, der er designet til at automatisere, forene og sikre kanten af netværket. Ved at benytte kunstig intelligens (AI) kan ESP opdage og løse problemer, før de påvirker virksomheden.Den hybride arbejdsplads

Netværksinfrastrukturen er forandret for altid. Ifølge Arubas analyser er IT-investeringer i cloud-tjenester og as-a-service-modeller accelereret for at holde trit med en foranderlig arbejdsplads, der blev transformeret af pandemien. Det er vigtigt at levere samme oplevelse på kontoret som hjemme (eller hvorfra man vælger at arbejde). Den hybride arbejdsplads kræver en langsigtet strategi for implementering af fjernarbejde, og det stiller nye krav til IT. Med Aruba ESP kan IT nemt strække den gode kontoroplevelse fra kontoret til hjemmearbejdspladsen.


Vi vil snarest muligt følge op med slutningen på Arubas saga med flere gode lightboarding-videoer. De sidste episoder Episode VII, Episode VIII og Episode IX er ved at blive planlagt! Og bare rolig, der kommer selvfølgelig en lykkelig slutning.


Du kan læse mere om Aruba Edge Services Platform (ESP) her, eller få en demo og afprøve gratis ved at registrere dig her.

197 views

Comentarios


bottom of page