top of page

Aruba Fabric Composer

– Ruster systemadministratoren til netværkskompetencer

I december 2020 annoncerede Aruba Networks tre nye datacenter-løsninger. Annonceringerne kom som kaldet på en tid, hvor der var store udfordringer med at håndtere den ’nye normal’ med et nyt intenst workload på netværket. De fleste virksomheder fik en ny form for belastning på netværket, mens de fleste arbejdede hjemmefra, og enhederne, der loggede på, var mere spredt. Ændringer på infrastrukturen gjorde det besværligt at få et godt overblik hvilket gjorde det svært at fejlsøge ved evt. udfordringer.


En af de tre løsninger, der blev annonceret i december 2020, var Aruba Fabric Composer. Aruba Fabric Composer er et orkestreringsværktøj til datacenteret, der simplificerer drift, implementering og administration af infrastrukturen med integration til både det hardwaremæssige og det virtuelle lag. Med værktøjet opnår man en cloud lignende drift af netværket og giver indsigt fra kant til kant af netværket- uanset om der er tale om trådet eller trådløst netværk.


Aruba Fabric Composer egner sig især til virksomheder med spredte lokationer, hvor de små fjernkontorer ikke har netværksspecialister på hvert kontor. Værktøjet ruster systemadministratoren til at have netværks-kompetencer og giver en central administration til alle lokationer. Produktet hjælper ved både udrulninger og den daglige drift af netværket. Den centrale administration – det være sig alt fra det virtuelle til selve hardwarelaget giver et enormt forspring i den daglige drift og frigiver tid og ressourcer til it-afdelingen.


Ved at have et værktøj der orkestrerer infrastrukturen i datacenteret, får man en mere proaktiv og fokuseret arbejdsdag, hvor der ikke er behov for at besøge flere værktøjer for at få et overblik over infrastrukturen


Aruba Fabric Composer er designet til at optimere provisioneringen af switches, optimere performance på applikationer på tværs af en mangfoldig infrastruktur med virtualisering (VMware og Nutanix), HCI-løsninger, HPE Compute og Storage-miljøer.


6 funktioner - Aruba Fabric Composer

  1. Optimeret til det moderne netværk Optimeret til HPE-miljøer. Giver en automatiseret tilgang til provisionering og har en veludviklet integration til tredjeparts produkter.

  2. Optimeret til workloadet Optimereret workload til kritiske applikationer via politikker til specifikke krav såsom latency.

  3. Integration og indsigt i hele økosystemet Administration, provisionering og visualisering af netværket fra kant til kant gennem et intuitivt HTML5-baseret interface.

  4. Central og global netværksadministration Hurtig respons og skalering til et centraladministreret netværk

  5. Eventbaseret workflow-automatisering. Provisionering, konfiguration og optimering af netværket i real time uden brugerindblanding.

  6. Hurtig provisionering Hurtig provisionering af netværk i datacenteret – compute-, storage- og netværks-løsninger.

Selvom Aruba Fabric Composer blev annonceret i december 2020, er det ikke et nyt produkt, men fra opkøbet af Plexxi i 2018, så produktet er allerede modent og i produktion hos flere kunder. Aruba har også allerede nævnt de næste store visioner for værktøjet, nemlig at det kommer til at indeholde flere HPE- og tredjepartsprodukter.


Hvis du vil vide mere om Fabric Composer, kan du læse mere på Arubas site her

53 views

Comments


bottom of page