top of page

Aruba Wi-Fi 6E AP’ere er Wi-Fi Alliance -certificeret

I slutningen af 2021 blev det annonceret, at Arubas 630 Serie Wi-Fi 6E AP'er er blevet certificeret af Wi-Fi Alliance. Wi-Fi 6E giver hurtigere forbindelser, bredere kanaler (op til 160 MHz) og minimerer overbelastning og forstyrrelser, fordi det kun er Wi-Fi 6E-kompatible enheder der kan få adgang til 6 GHz-båndet. Wi-Fi 6E-certificeringen sikrer kompatibilitet på tværs og udleveres kun efter en benhård testproces.Hvad er Wi-Fi 6 E?


Wi-Fi 6E udvider den eksisterende Wi-Fi 6 (802.11ax) standard og giver adgang til et nyt 6 GHz-bånd. Wi-Fi 6E tager funktionerne fra Wi-Fi 6 som OFDMA, WPA3 og Target Wake Time og udvider dem til 6 GHz-båndet for at give et mere sammenhængende spektrum og færre forstyrrelser. Med Wi-Fi 6E kan nye use cases, der kræver multi-gigabit-hastigheder, blive understøttet - såsom high+-definition video og virtual reality.
Arubas Wi-Fi 6 E–løsning


Arubas Wi-Fi 6 E-løsning er til virksomheder, som har behov for mere trådløs kapacitet og bredere kanaler. Ved at benytte 6 GHz-båndet er kapaciteten mere end fordoblet, og man kan dermed understøtte det stigende behov for båndbredde fra video, et stigende antal IoT-enheder og vækst i clouden.


Arubas Wi-Fi 6E Access Points er designet til fuld udnyttelse af 6 GHz-båndet. Arubas 630 AP-serie er den første Wi-FI 6 E i enterprise-klassen og leverer omfattende tri-band-dækning med 3,9 Gbps maximum throughput, tre 2x2 radio og op til syv yderligere 160 MHz-kanaler i 6GHz-båndet. Dual 1-2.5 Smart Rate Ethernet-porte sikrer større modstandsdygtighed og hitless failover af ethernet og strøm.Wi-Fi 6 – Wi-Fi 6E sammenligning

Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 E (6 GHz)

Brand

2.4 og 5.0 GHz spektrum

2.4, 5 og nu 6 GHz spektrum (enheder må være 6 GHz aktiveret)

Features

  • Multi-bruger fordele, multi-bruger input/output (MU-MIMO) for at fjerne flaskehalse

  • OFDMA for at gøre det muligt for carpool-baner at piggybacke mindre pakker som fx voice-data

  • Target Wake Time (TWT) for at tillade AP’ere at pinge IoT enheder i længere intervaller og reducere trafikken og dermed forlænge batterilevetiden.

  • WPA3 og Enhanced Open for at forbedre sikkerheden for gæsteadgange

Inkluderer alle features i Wi-Fi 6 og ydermere:

  • Mere kapacitet på 6 GHz-båndet

  • Bredere kanaler op til 160 MHz, hvilket er ideelt til high-definition-video og virtual reality

  • Ingen forstyrrelse fra mikrobølger etc. fordi kun 6E-autoriserede enheder kan benytte båndet

Fordele

Øget effektivitet for at give større throughput med det samme antal AP'er, ideelt til tætte miljøer (dense) og et stort antal IoT-enheder

Understøtter større kapacitet og bredere kanaler for at understøtte multigigabit-trafik, ideel til high-definition-video og AR/VR (Augmented Reality/Virtual Reality)

Læs mere om Wi-Fi 6 E her, og se evt. denne video, der forklarer mere om Wi-Fi 6 E og læs mere om Arubas Wi-Fi 6 AP’ere her .

18 views

Comments


bottom of page