top of page

HPE GreenLake til Aruba Networks giver bedre overblik og større fleksibilitet

I slutningen af marts måned havde HPE deres store cloudlancerings-event, hvor de tilføjede 12 nye cloudtjenester til deres GreenLake-program. Her tog HPE endnu et kvantespring inden for forbrugsorienteret IT, der giver et bedre overblik og en mere simpel IT-investering. HPE er den førende udbyder inden for Edge Connectivity-netværksløsninger og NaaS (Networking-as-a-Service).


"HPE var blandt de første til at levere en cloudplatform, der gør kunderne i stand til at administrere og få indsigt i deres data fra kanten af netværket og ud til skyen. Vores fortsatte innovation driver væksten og fremmer vores markedsposition," sagde Antonio Neri, præsident og CEO, HPE på eventen. "På det hybride cloudmarked er HPE GreenLake unik i sin enkelhed - i måden, den samler infrastrukturen på samt i dybden af cloudtjenester og partnernetværk."


HPE GreenLake til Aruba-netværk

Der er netop lanceret otte nye tjenester, som knytter sig til GreenLake til Aruba Networks. Services der gør både indkøbs- og implementeringsprocessen mere simpel og økonomien mere overskuelig. NaaS-modellen giver kunderne mulighed for at tilpasse netværksbudgettet til virksomhedens behov, samtidig med at det sikres, at netværket altid er klar til at skalere og understøtte virksomhedens målsætning og strategi.


Der er ingen grund til at bruge tid og ressourcer på at drive netværket, når man i stedet for kan se netværksinfrastrukturen som en service, der skal forbruges. Kort sagt gør NaaS kunderne i stand til at erhverve sig det netværk, der er brug for, i stedet for det, de har råd til, på et givent tidspunkt.


De 8 nye Aruba NaaS-services er:

  • Indoor Wireless aaS

  • Outdoor Wirelesss aaS

  • Remote Wireless aaS

  • Wired Access aaS

  • Wired Aggregation aaS

  • Wired Core aaS

  • SD-Branch aaS

  • UXI aaS


De nye services inkluderer både den hardware og software, der er brug for til den specifikke use-case, og betales per måned som et abonnement, der tegnes over tre, fire eller fem år.


De nye tjenester er optimeret til kanalpartnere, der ønsker at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter NaaS, og vil blive udbudt i en servicemodel, der er beregnet til videresalg eller til at blive administreret. De nye tjenester dækker en hel række kunde-usecases, der spænder over kablet, trådløst og SD-branch netværk – og giver hidtil usete niveauer af performance og fleksibilitet. Naas-modellen nedsætter tiden til administration og får kunden hurtigere i mål ved at accelerere tiden til indtjening.


De nye NaaS-servicetilbud vil have udvalgt tilgængelighed fra marts 2022. Hvis man er interesseret i at høre mere eller investere i NaaS-løsningerne, skal man kontakte sin foretrukne Aruba-sælger eller kanalpartner for mere information.


Hvis du vil vide mere om forbrugsorienteret netværk, kan du læse mere her.

30 views

Comments


bottom of page