top of page

Airhead Mobile App! Gratis vidensdeling og kompetenceudvikling, hvor og hvornår du har behov for det

Updated: Dec 22, 2021

Aruba Airheads er et af de største communities i it-branchen for netværksspecialister. Arubas Airheads Community spænder over sociale netværk, tekniske certificeringer, events for medlemmer og et MVP-program for it-administratorer og systems engineers inden for trådløst LAN, sikkerhed og mobil-administration.


NYHED! Airhead Mobile App! Gratis vidensdeling og kompetenceudvikling, hvor og hvornår du har behov for detUanset om man arbejder i en større eller mindre virksomhed, er sparring og vidensdeling nøglen til at kunne drive et fremtidssikret, stabilt og sikkert netværk. Hos det globale Airheads Community er der altid nogen, der er vågne, og som måske har stået med netop den problemstilling, der søges svar på – eller man kan dele ud af sin egen viden inden for det felt, man er specialiseret i. Airhead Community er drevet af passionerede specialister, der bidrager og deler ud af deres viden.


Der har længe været et ønske om en mobil oplevelse af Airheads, så man altid kan have sit netværk med sig og benytte det, hvor og hvornår der er brug for det. Få informationer om de nyeste produkt- og softwareopdateringer eller oplev en bedre produktsupport. Det er Arubas fokus, at kunderne kan få den information, der er brug for, så hurtigt og effektivt som muligt.


Derfor er Arubas Airheads Community stolte af at kunne annoncere, at de har lanceret en ny Airheads Community-applikation: Airheads Mobile. Få den mest effektive sparring og support ved at downloade den nye Airheads Mobile-app her:

41 views

Comments


bottom of page