top of page

NYHED! Aruba Networks introducerer to nye sensorer til monitorering af wi-fi 6 performance

Aruba User Experience Insight (UXI) er en cloudbaseret løsning til kontinuerlig og proaktiv overvågning af applikationsperformance, netværkstilstand (Health) og troubleshooting.


Sensorerne viser netværket fra brugerens synsvinkel og analyserer performance, responstider, forbindelse til netværket på både det interne og eksterne netværk. Det betyder, at netværksadministratoren hele tiden har fingeren på pulsen ift., hvordan brugeroplevelsen er, og bliver adviseret, før problemerne bliver til egentlige udfordringer.


Aruba Networks har netop tilføjet to nye sensorer til UXI-sensorporteføljen: wi-fi 6-sensorerne - G6 og G6C.


De nye 802.11ax UXI-sensorer har den samme unikke formfaktor som resten af G-serien samt Zero Touch-provisionering. Det er en forbedret platform til at supportere højere kapacitets-tests og telemetrianalyse, hvilket giver endnu dybere indsigt i brugeroplevelserne på netværket.


Aruba UXI wi-fi 6-sensor nøglefunktioner

  • Support på test af 802.11ax-miljøer

  • AI-baseret alarmering, der fremhæver problemer på forretningskritiske services

  • Bagudkompatibel – understøtter tests af tidligere generationers netværksmiljøer

  • Global tilgængelighed

  • Multivendor-understøttelse, der gør tests muligt på både Aruba- og tredjeparts-netværk

  • Forbedret kapacitet og hurtigere CPU til applikationstest

  • Øget dataindsamling (pcap)

  • Device Provisioning Protocol (DPP)-godkendelse til Zero Touch-provisionering


Applikations- og netværksovervågning


UXI-sensorerne overvåger både det lokale datacenter og cloudbaserede virksomhedsapplikationer. Det er muligt at konfigurere sensorerne til at logge ind og ud af forretningskritiske applikationer, klikke på links, udfylde formularer og udføre forskellige handlinger – på samme måde, som rigtige brugere gør. UXI-dashboardet rapporterer om den overordnede tilstand på applikationerne - både succesfulde, fejlbehæftede samt transaktionstider. UXI-sensorerne kommer også med et omfattende bibliotek af prækonfigurerede populære tests af f.eks Dropbox, YouTube, Slack og Netflix. UXI-sensorer bruger dynamisk pakke-registrering, der uploades til skyen, når der registreres problemer. Pakke-dataene er værdifulde til at løse problemer og finde frem til den underliggende årsag uden at skulle besøge webstedet. Rapporterede data inkluderer: forbindelse, throughput, latency, jitter, tab af pakker, webserversvartid, webapplikationstransaktionstid og VoIP MoS.


Hvis du vil vide mere om Aruba User Experience Insight (UXI), kan du læse mere her eller lytte til dette afsnit af Arrow Podcast hvor Thomas Friis fra EFIF fortæller om deres brug af UXI-sensorer.


69 views

留言


bottom of page