top of page

NYHED! Fra Aruba Networks: Ny datacenter-switch med programmerbar chip fra Pensando CX 10000-serien

– Sikke en revolutionerende nyhed fra Aruba med annonceringen af CX 10000-switchserien med Pensando! Det er en helt ny kategori af switche, der benytter den programmerbare chip fra startuppen Pensando Systems Inc., der håndterer opgaver, der normalt bliver udført af dedikerede appliances.HPE og Aruba har introduceret deres nye switch og foretager dermed et kvantespring, idet de bringer en helt ny kategori af switche på markedet. Historisk set har der været behov for specialiserede appliances til at håndtere forskellige områder af infrastrukturen. Konsekvensen for virksomheder har derfor været, at det både fordyrede og komplicerede netværket.


Den ny CX 10000-switch er lavet for at afhjælpe og centralisere flere udfordringer på netværket.

Switchen fjerner bl.a. behovet for andre appliances ved at kunne håndtere flere opgaver, som plejer at ligge andre steder på netværksinfrastrukturen.


Switchen krypterer datatrafik og håndterer firewall-funktioner ved f.eks. at blokere ondsindet trafik. CX-switchen hjælper med at forbedre cybersecurity-strategien og kan bl.a. håndtere mikrosegementering. Traditionel sikkerhed beskytter udenom infrastrukturen – et perimeterforsvar, men ved mikrosegmentering er angrebsfladen stærkt afgrænset, og et potentielt kompromitteret system tillader ikke, at eventuelle angreb rettes mod andre enheder eller applikationer på det samme netværk.


Udover forbedret cybersikkerhed kan CX 10000 også lette netværksadministration og forbedre performance markant. Switchen kan lave netværksadresseoversættelse - en metode, der hyppigt benyttes, for at flere enheder kan have den samme ip-adresse på samme netværk. Derudover indsamler CX 10000 telemetri om netværket, der hjælper it-afdelingen med at fejlfinde på tekniske problemer.


Aruba CX 10000-fordele:


  • Forbedrer cybersikkerheden og forhindrer fragmentering af infrastrukturen

  • Forlænger Zero Trust-sikkerhed til kernen af netværket

  • Leverer isolation og multi-tenancy til virtualiserede, bare metal eller containeriserede workloads

  • Optimerer netværkstrafik, båndbredde og performance

  • Reducerer nedetid

  • Simplificerer driften med central administration og automatisering

  • Giver markant lavere capex/opex udgifter på it-sikkerhed og services


Aruba CX 10000 er tilgængelig i januar 2022 og inkluderer Stateful Firewall, Zero Trust Segmentering, ERSPAN, Telemetri og DDoS -beskyttelse.


Hvis du vil vide mere om annonceringen af Aruba Networks CX 10000 med Pensando, kan du læse mere her og her


155 views

留言


bottom of page