top of page

Simpelt og sikkert work-from-home-netværk med Aruba Networks

Hjemmearbejdspladserne blev i al hast rullet ud i stor skala, da pandemien startede. Vi beviste, at en produktiv arbejdsplads ikke nødvendigvis er afhængig af en virksomhedsadresse, og den digitale transformation tog et kvantespring i starten af 2020. For flere virksomheder har det også betydet en helt anden tilgang til hjemmekontoret, og mange har givet deres medarbejdere en vifte af muligheder ift. fleksibilitet på arbejdspladsen. Hjemmearbejdspladsen ser ud til at være kommet for at blive og i større skala end før 2020. Den nye tilgang til hjemmekontorer og onboarding af nye medarbejdere har også krævet nye strategier, når det kommer til infrastrukturen. Det kan kræve sit at få medarbejderne hurtigt, sikkert og stabilt på en netværksforbindelse, uanset hvor de befinder sig geografisk, især når fysisk it-hjælp ikke er en mulighed.Hjemmearbejdspladsen - hurtig opsætning, mere stabilt og sikkert


Med Aruba Instant On er processen til at opnå en stabil og sikker forbindelse for den hjemmearbejdende medarbejderskare meget enkel. Løsningen tager kun få minutter at sætte op, uanset niveau af it-kompetencer for den enkelte medarbejder.


✅ It sender et Aruba Access Point hjem til medarbejderen. Medarbejderen sætter AP’et i kontakten og downloader en konfiguration fra clouden, og så er vedkommende klar til at starte sin sikre forbindelse fra hjemmearbejdspladsen.


✅ Optimer netværket ved at definere politikker, der forbedrer sikkerheden samtidig med brugeroplevelsen for forretningskritiske applikationer, videomøder og cloudbaserede og Saas-applikationer bliver forbedret.


✅ Stræk Zero Trust og SASE til hjemmekontoret med en policy-baseret adgangskontrol og integration med cloud-baseret sikkerhedsservices.


✅ Få mere indsigt og et større overblik over hjemmekontorer fra AP til ISP for at effektivisere troubleshooting.


✅ Administreres fra clouden – få cloudbaseret sikkerhed, administration og analytics direkte via AP’et, uden at der er krævet en lokal gateway.


✅ Med Aruba kan du få de samme services på hjemmearbejdspladsen, som normalt kun er tilgængelige på kontoret.


✅ Administrer netværket fra hvor som helst med Aruba Instant On Mobil App’en.

Du kan læse mere om den gode work-from-home-netværksoplevelse her, eller downloade e-bogen fra Aruba her, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du også kontakte os her.

24 views

Comments


bottom of page