top of page

Aruba CX10000-serien – effektiv og sikker netværksinfrastrukturAruba Atmosphere blev afholdt i maj i Las Vegas som det sidste Aruba Atmosphere-event i sin nuværende form. I fremtiden vil Aruba Atmosphere blive slået sammen med HPE Discover, og vi glæder os over nyheden om, at der også vil være en europæisk version af HPE Discover i 2024. Velkommen tilbage til Europa!


Et af de emner, der havde stort fokus på årets event, var Aruba CX 10000-serien. CX 10000 er designet til det moderne datacenter og repræsenterer en ny kategori af switches. CX 10000 er udviklet i samarbejde med AMD Pensando og er en switch, der er designet med fokus på datacentrets behov.CX 10000-serien: Næste generation af datacenter-switches fra Aruba

Aruba CX 10000-serien er starten på en ny æra af datacenter-fabric. Den er skræddersyet til det moderne behov og forberedt på fremtidens udfordringer. Med en innovativ tilgang til netværksarkitektur giver denne serie virksomheder muligheden for at tage det næste skridt mod en mere effektiv og sikker infrastruktur.


CX 10000-serien blev sendt på markedet i 2022, og den ligner en typisk top-of-rack switch, men med en væsentlig forskel. Den nye arkitektur giver mulighed for at anvende services dér, hvor workloadet kører.


CX 10000 anvender Pensando Elba P4 DPU og er fuldt programmerbar. Den har mange ekstra funktioner, der kan tilføjes direkte til switchen gennem software over tid i stedet for at tilføje ekstra enheder dedikeret til en enkelt funktion i netværket. CX 10000-platformen administreres centralt via Aruba Fabric Composer. Orkestreringslaget giver automatisk konfiguration og et samlet overblik over sikkerhedspolitikker.


Platformen integreres med et bredt økosystem af sikkerheds- og netværksløsninger, som f.eks. GitHub Advanced Security.Øst-vest trafik og visibilitet: Effektiv håndtering af den nye datatrafikstrøm

En af de største udfordringer i moderne datacentre er den stigende mængde af øst-vest trafik. Traditionelt set blev netværket primært brugt til at håndtere nord-syd trafikken, hvor data gik ind og ud af datacentret. Men med den øgede udbredelse af mikroservices og containerbaserede applikationer er der opstået en betydelig mængde øst-vest trafik, hvor data bevæger sig på tværs af infrastrukturen.


Denne øst-vest trafik kan være en udfordring at håndtere for traditionelle netværksarkitekturer. Det kan føre til øget kompleksitet og dårligere svartider. Derudover kan det skabe flaskehalse og performanceproblemer, da den traditionelle infrastruktur ikke er optimeret til at håndtere denne type trafikmønster.


Her kommer Aruba CX10000-serien ind i billedet. Med sin avancerede arkitektur og intelligente services kan CX10000-serien effektivt håndtere øst-vest trafikken i datacentret. Ved at placere services og sikkerhedsfunktioner tættere på workloadet, reduceres behovet for komplekse ruteveje og unødvendig forsinkelse på svartider. Dette giver hurtigere og mere pålidelig kommunikation mellem servere og forbedrer den samlede performance i datacentret.


Aruba CX10000-serien imødekommer dette behov ved at give bedre visibilitet over øst-vest trafik og give dybdegående indsigt i netværkstrafikken, herunder trafikmønstre, båndbreddeudnyttelse og applikationsadfærd.


Ved at udnytte denne visibilitet kan virksomheder identificere flaskehalse, optimere netværksressourcer og tage proaktive tiltag for at forbedre performance og sikkerhed. Desuden muliggør visibilitetsfunktionerne også effektiv fejlfinding, da IT-afdelingen kan analysere og diagnosticere problemer hurtigt og præcist.


En væsentlig del af CX 10000 er at skabe synlighed i et udvidet og komplekst miljø.


CX 10000 står for en ny æra inden for switching, der hæver barren for den nuværende arkitektur og giver adgang til nye niveauer af performance og effektivitet. Vigtigst af alt kan serien understøtte moderne applikationer på en langt mere effektiv og omkostningseffektiv måde.


Du kan læse mere om Aruba CX 10000 her, og du kan også høre om mere af Arubas portefølje ved at se vores 9 lightboarding videoer med Frank Stott fra Aruba Danmark her.

68 views

Comments


bottom of page